Misschien heeft u wel eens gehoord over deep facial tissue massages, bindweefselmassage voor uw gezicht. Misschien heeft u zelfs wel eens overwogen om er een te krijgen of vraagt u zich af hoe dit u zou kunnen helpen. Daarom hier voor u op een rijtje, de drie voordelen van een gezicht bindweefselmassage in Amsterdam.

Vermindert de verschijning van rimpels

Een voordeel van een gezicht bindweefselmassage is dat het de verschijning van fijne lijntjes of rimpels in uw gezicht kan verminderen. Tijdens de behandeling activeert de massagetherapeut zowel de oppervlakkige als de onderliggende spieren van uw gezicht. Deze activering helpt de spierspanning van uw gezicht te verhogen en zo verzakte, gerimpelde gebieden op te vullen.
Naast het versterken van de spieren, zorgt de massage ook voor een toenemende bloedstroom naar uw huid, waardoor deze voller wordt. Het voller worden van de huid helpt de lijnen te vullen, waardoor u er jeugdiger uitziet.

Verheldert uw huid door giftige stoffen te verwijderen

Rimpels verminderen is niet het enige dat de toenemende bloedstroom voor uw huid kan doen. Samen met het bloed worden witte bloedcellen naar het oppervlak van uw huid vervoerd. Daar werken deze cellen om gifstoffen af te voeren die zich in en op uw huid hebben gevestigd. De gifstoffen maken het gezicht dof, waardoor u er uitgeput en moe uit ziet, het afvoeren helpt daarom om juist een heldere huid te creëren. Dus wanneer de gifstoffen door het bloed worden weggevoerd, wordt uw huid helderder en krijgt uw gezicht een levendige, gezonde gloed.

Helpt u om te ontspannen

Sommige mensen dragen stress in hun gezicht. De wenkbrauwlijn spant wanneer ze zich zorgen maken, tanden worden op elkaar geklemd wanneer men van streek is en de kaak kan daardoor moe en strak aanvoelen. Wanneer deze spanning dagen achtereen wordt ervaren, kunnen deze sensaties permanent worden zelfs wanneer men probeert te slapen of een ontspannen avond thuis heeft. Als u dit herkent kan een diepe gezichtsmassage u helpen te ontspannen.
Wanneer u een gezicht bindweefselmassage krijgt, helpt het om deze gebieden te ontspannen waardoor u uiteindelijk helemaal ontspant. De massage helpt de belangrijkste spanningsgebieden rustig te ontspannen. Na één behandeling kunt u waarschijnlijk al een betere nachtrust ervaren. Als u besluit om meerdere therapiesessies te hebben, kunt u zich beter in staat voelen om met stressvolle situaties om te gaan aangezien deze nu een minder groot effect hebben op uw fysieke reactie.  

Een gezicht bindweefselmassage in Amsterdam kan dus de bovenstaande voordelen hebben voor uw gezicht, maar er zijn nog meer voordelen. Om meer te weten te komen over de behandeling of om verdere vragen te stellen, kunt u contact opnemen met een huidspecialist. Bij SKIN Rhythm Amsterdam hebben wij huidspecialisten, gespecialiseerd in bindweefselmassage in het gezicht, die graag uw vragen met u bespreken.