BEHANDELINGEN

WELKE BEHANDELINGEN
BIEDEN WIJ AAN

PLAN AFSPRAAK

BEHANDELINGEN BIJ SKIN AMSTERDAM

FACE

CRYOSKIN FACE TREATMENT
We starten deze face treatment met een dubbele reiniging, gevolgd door een een CryoSkin collageen boost op basis van koude. Verbetering van de huidstructuur en verstrakking van de gezichtscontouren zijn het resultaat. We sluiten de behandeling af met een gezichtsmasker en een hals schouder massage.

75 min

BINDWEEFSEL FACE TREATMENT
We starten deze face treatment met een dubbele reiniging, gevolgd door een diepe exfoliatie , gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een kick-start van de collageenproductie, verbetering van de huidstructuur en verstrakking van de gezichtscontouren.

75 min

DERMALOGICA Pro power peel
De Pro Power peel is een volledig gepersonaliseerde chemische peeling. Het is de meest krachtige en snelle peeling tot nu toe van Dermalogica. We hebben de mogelijkheid om de peeling met elkaar te mengen. Dit omdat elke huid anders is, zo kunnen wij iedereen een unieke professionele peeling aanbieden om daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

75 min

Dermalogica ProSkin 75
Deze uitgebreide behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huid behoefte en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

75 min

Dermalogica ProSkin 60
De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huid behoefte en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

60 min

Dermalogica ProSkin 30
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

30 min

CryoBoost Face Treatment
Deze behandeling van 30 minuten boost de collageenproductie van de huid. Goed in combinatie met de CryoSkin Face Treatment

30 min

BODY

Cryo Huidverbetering Lichaam
Zeg gedag tegen een slappe huid. Koude temperaturen verwijden de bloedaders en zorgen voor een toename van de zuurstof toevoer. Dit verhoogt de collageen productie, waarmee uw huid wordt verstevigt.

45 min

Cryo- Cellulite
Zeg gedag tegen Cellulite. Koude temperaturen verwijden de bloedaders wat zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie, wat helpt met het afvoeren van de afvalstoffen.

45 min

Cryo- Vetbevriezen
Vernietig vetcellen en verlies omtrek binnen één behandeling van 34 minuten. Tijdens de Cryo- Vetbevriezen behandeling worden de vetcellen verwarmd, gekoeld en afgebroken. Het krimpen van de cellen zorgt voor een natuurlijke geprogrammeerde celdood.

45 min