Neem contact op of boek online een afspraak!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

SKIN Rhythm Amsterdam
Bosboom Toussainstraat 22H
1054 AR Amsterdam, Nederland

E-mail: info@skinamsterdam.nl
Telefoon: 020-2442577 (Wij zijn vaak in behandeling, dus gelieve u vragen zo veel mogelijk per e-mail te stellen)
Instagram: @SKINAmsterdam

Online boeken

Contact opnemen

    • Superfijne kennismakingsbehandeling gehad. Gezellig gekletst en helemaal tot rust gekomen. Bedankt!!
    • De behandeling met cryoslim werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon in vergelijking met andere en je voelt je er gelijk thuis.
    • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
    • Super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Ema. Vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen en was zeker de moeite waard. Mooie producten met heerlijke geurtjes. Een echte aanrader!