Dermalogica Facial Amsterdam

Onze Dermalogica Facial helpt u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Of uw huid nu uitgedroogd, hormonaal of gevoelig aanvoelt, of misschien heeft uw huid een diepe reinigingsbehandeling nodig? Wat uw huidverzorgingsproblemen ook zijn, wij staan voor u klaar. Boek een van onze ontspannende, voorgeschreven Dermalogica-gezichtsbehandelingen. Bij deze behandeling zal onze specialist u een grondig huidadvies en -analyse zal geven met behulp van onze Dermalogica Skin Mapping om de meest geschikte gezichtsbehandeling in Amsterdam voor uw huidproblemen te bepalen.

Dermalogica Pro Skin 60
De ultieme Dermalogica ervaring, aangepast met geavanceerde producten, technieken en technologie in een zintuiglijke omgeving maken voor ontspanning. De behandeling is volledig op uw huid afgestemd en elke keer anders.

Dermalogica Pro Huid 30
Onze kenmerkende behandeling is gericht op uw belangrijkste zorgen om zo voor een maximale impact te zorgen en is een grote favoriet bij degenen die binnen minimale tijd maximale resultaten willen bereiken.

Dermalogica Teen Facial
Een behandeling speciaal ontworpen voor de tienerhuid. Een grondig consult en huidanalyse zullen uw belangrijkste zorgen bepalen en uw behandeling zal worden aangepast om de gewenste resultaten te bereiken.

Dermalogica Pro Power Peel 30
Op zoek naar een professionele peel ervaring?
Onze geheel nieuwe Pro Power Peel herdefinieert peelings. Onze sterkste en snelste peeling tot nu toe, de Pro Power Peel-collectie bevat een volledige reeks peelingproducten, waaronder alfa hydroxyde zuren (AHA’s) en bèta hydroxyde zuren (BHA’s). In deze snelle behandeling van 30 minuten creëert onze huidtherapeut een peeling op maat om uw huid onmiddellijk te verjongen en op te frissen. Met een uniek systeem zorgen drie verschillende zuren voor een diepe peeling die op jou is afgestemd en die ideaal werkt om lijntjes en rimpels, ongelijkmatige pigmentatie of puistjes aan te pakken.

Dermalogica Pro Power Peel 75
Wilt u een transformerende behandeling ervaren?
De effectieve en aangepaste 75 minuten behandeling combineert de voordelen van onze Pro Power Peel 30-behandeling met aanvullende geavanceerde technieken en technologieën. De resultaten van de peeling worden zichtbaar verbeterd door een aanvullend diep behandelingsproces met een krachtig IonActive Serum, een op maat gemaakt masker en een ontspannende massage om ervoor te zorgen dat uw huid helder, glad en stralend blijft. U heeft nog nooit zo’n peeling behandeling gehad!

Face Mapping Huidanalyse
Inbegrepen bij al onze gezichtsbehandelingen.

Ontdek hoe u een gezonde, stralende huid kunt bereiken met een gratis diepgaande huidanalyse en een voor u op maat gemaakt huidfitnessplan. Bespreek uw belangrijkste zorgen en krijg inzicht in uw huid.

  • Superfijne behandeling gehad bij Nadine! Ik werd telkens warm ontvangen, kreeg een uiterst professionele verzorging en altijd een fijne babbel. Kortom: een dikke aanrader!
  • Hele fijne kennismakingsbehandeling gehad. Goede intake, fijne uitleg en heerlijk ontspannen behandeld.
  • De behandeling met cryoslim werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon in vergelijking met andere en je voelt je er gelijk thuis.
  • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
  • Super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Ema. Vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen en was zeker de moeite waard. Mooie producten met heerlijke geurtjes. Een echte aanrader!

Over Dermalogica

In 1983 arriveerde Jane Wurwand, een erkende huidtherapeute en gediplomeerd instructrice, in Los Angeles na een korte tijd in Zuid-Afrika. Ongeveer zes maanden eerder nam haar toenmalige vriend (nu echtgenoot) de Zuid-Afrikaan Raymond Wurwand een baan aan als verkoopvertegenwoordiger aan voor een bedrijf dat apparatuur verkocht aan de huidverzorgingsindustrie. Samen organiseerden ze huidtherapielessen in de showroom van het bedrijf om studenten op te leiden en de apparatuur te promoten. Opvolgend door het succes van hun educatieve programma’s hebben Jane en Ray Wurwand een businessplan opgesteld om hun cursussen voort te zetten. Tegen het einde van 1983 had het echtpaar de school opgericht, in Marina Del Rey, het eerste International Dermal Institute (IDI). Twee jaar later begon Wurwand producten te ontwikkelen die vrij zijn van veel voorkomende huid irriterende stoffen, waaronder lanoline, SD-alcohol, mineraal olie en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit was geïnspireerd door verzoeken van studenten en een gebrek aan bestaande producten die Jane Wurwand zelf op haar huid kon gebruiken, ze had namelijk last had van dermatitis en chronisch eczeem.

Dermalogica werd in 1986 gecreëerd en ging in première als huidverzorgingslijn, verkocht in conceptruimtes en in geautoriseerde salons, spa’s en schoonheidswinkels. Sinds 2013 heeft Dermalogica meer dan 100.000 getrainde huidtherapeuten over de hele wereld en 22 conceptruimtes in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten; de conceptruimten, die soms ook fungeren als hybride leercentra, wereldwijd zijn gewijd aan het samenbrengen van consumenten- en beroepsonderwijs, professionele behandelingen en detailhandel onder één dak. Dermalogica blijft werken met The International Dermal Institute (IDI), een aanbieder van postdoctorale huidverzorgingsopleidingen. Met 38 postdoctorale opleidingscentra en 45 internationale filialen leidt IDI elk jaar meer dan 75.000 professionele huidtherapeuten op. IDI is ook verantwoordelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van behandelingen en producten van Dermalogica.

Dermalogica heeft vele prijzen gewonnen en is erkend door verschillende magazines en andere publicaties, waaronder InStyle, Harper’s Bazaar, New Woman, Beauty LaunchPad, Cosmetic Executive Women (CEW), Allure, American Spa, American Salon, Shecky’s, Life & Style, The UK Beauty Awards, Vogue, Guild Awards of Excellence en CoolBrands.