Dermalogica Facial Amsterdam

Onze Dermalogica Facial helpt u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Of uw huid nu uitgedroogd, hormonaal of gevoelig aanvoelt, of misschien heeft uw huid een diepe reinigingsbehandeling nodig? Wat uw huidverzorgingsproblemen ook zijn, wij staan voor u klaar. Boek een van onze ontspannende, voorgeschreven Dermalogica-gezichtsbehandelingen. Bij deze behandeling zal onze specialist u een grondig huidadvies en -analyse zal geven met behulp van onze Dermalogica Skin Mapping om de meest geschikte gezichtsbehandeling in Amsterdam voor uw huidproblemen te bepalen.

Dermalogica Pro Skin 60
De ultieme Dermalogica ervaring, aangepast met geavanceerde producten, technieken en technologie in een zintuiglijke omgeving maken voor ontspanning. De behandeling is volledig op uw huid afgestemd en elke keer anders.

Dermalogica Pro Huid 30
Onze kenmerkende behandeling is gericht op uw belangrijkste zorgen om zo voor een maximale impact te zorgen en is een grote favoriet bij degenen die binnen minimale tijd maximale resultaten willen bereiken.

Dermalogica Teen Facial
Een behandeling speciaal ontworpen voor de tienerhuid. Een grondig consult en huidanalyse zullen uw belangrijkste zorgen bepalen en uw behandeling zal worden aangepast om de gewenste resultaten te bereiken.

Dermalogica Pro Power Peel 30
Op zoek naar een professionele peel ervaring?
Onze geheel nieuwe Pro Power Peel herdefinieert peelings. Onze sterkste en snelste peeling tot nu toe, de Pro Power Peel-collectie bevat een volledige reeks peelingproducten, waaronder alfa hydroxyde zuren (AHA’s) en bèta hydroxyde zuren (BHA’s). In deze snelle behandeling van 30 minuten creëert onze huidtherapeut een peeling op maat om uw huid onmiddellijk te verjongen en op te frissen. Met een uniek systeem zorgen drie verschillende zuren voor een diepe peeling die op jou is afgestemd en die ideaal werkt om lijntjes en rimpels, ongelijkmatige pigmentatie of puistjes aan te pakken.

Dermalogica Pro Power Peel 75
Wilt u een transformerende behandeling ervaren?
De effectieve en aangepaste 75 minuten behandeling combineert de voordelen van onze Pro Power Peel 30-behandeling met aanvullende geavanceerde technieken en technologieën. De resultaten van de peeling worden zichtbaar verbeterd door een aanvullend diep behandelingsproces met een krachtig IonActive Serum, een op maat gemaakt masker en een ontspannende massage om ervoor te zorgen dat uw huid helder, glad en stralend blijft. U heeft nog nooit zo’n peeling behandeling gehad!

Face Mapping Huidanalyse
Inbegrepen bij al onze gezichtsbehandelingen.

Ontdek hoe u een gezonde, stralende huid kunt bereiken met een gratis diepgaande huidanalyse en een voor u op maat gemaakt huidfitnessplan. Bespreek uw belangrijkste zorgen en krijg inzicht in uw huid.

  • Afgelopen zaterdag op afspraak geweest bij SKIN. Nette en hygiënische salon. De specialist was vriendelijk en had duidelijk verstand van zaken. Ik ben goed geholpen en kom zeker weer terug, dus zeker een aanrader!
  • Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
  • Ik was hier samen met mijn broertje voor een Pro Skin 75 behandeling. We werden netjes ontvangen en te woord gestaan bij binnenkomst. Korte introductie met wat verdere uitleg betreft de gekozen behandeling. Heel kundig en vriendelijk, ook tijdens de behandeling. Voelde mij echt op mijn gemak. Goed advies achteraf gekregen en wat samples om mij te laten introduceren met de lijnen die ze hebben. Complimenten voor beide dames Lotte & Nadine! Je zult mij zeker nog terug zien. 🙂
  • Echt een aanrader! Ik kwam bij Skin Amsterdam binnen met een zeer onrustige acné huid. Al binnen 4 super fijne micro behandelingen door mede-eigenaresse Winke is mijn huid en gehele uitstraling nu compleet veranderd. Ontzettend blij dat ik deze praktijk heb gevonden. Alle ontstekingen zijn weg, het ademt weer en heb eindelijk een gezonde glow die ik gemist had. Heel ontspannen gezellige sfeer en muziek, kom er altijd tot rust. Het professioneel advies is top en de koreaanse gezichts producten die ze verkopen werken erg goed. Hidden gem!

Over Dermalogica

In 1983 arriveerde Jane Wurwand, een erkende huidtherapeute en gediplomeerd instructrice, in Los Angeles na een korte tijd in Zuid-Afrika. Ongeveer zes maanden eerder nam haar toenmalige vriend (nu echtgenoot) de Zuid-Afrikaan Raymond Wurwand een baan aan als verkoopvertegenwoordiger aan voor een bedrijf dat apparatuur verkocht aan de huidverzorgingsindustrie. Samen organiseerden ze huidtherapielessen in de showroom van het bedrijf om studenten op te leiden en de apparatuur te promoten. Opvolgend door het succes van hun educatieve programma’s hebben Jane en Ray Wurwand een businessplan opgesteld om hun cursussen voort te zetten. Tegen het einde van 1983 had het echtpaar de school opgericht, in Marina Del Rey, het eerste International Dermal Institute (IDI). Twee jaar later begon Wurwand producten te ontwikkelen die vrij zijn van veel voorkomende huid irriterende stoffen, waaronder lanoline, SD-alcohol, mineraal olie en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit was geïnspireerd door verzoeken van studenten en een gebrek aan bestaande producten die Jane Wurwand zelf op haar huid kon gebruiken, ze had namelijk last had van dermatitis en chronisch eczeem.

Dermalogica werd in 1986 gecreëerd en ging in première als huidverzorgingslijn, verkocht in conceptruimtes en in geautoriseerde salons, spa’s en schoonheidswinkels. Sinds 2013 heeft Dermalogica meer dan 100.000 getrainde huidtherapeuten over de hele wereld en 22 conceptruimtes in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten; de conceptruimten, die soms ook fungeren als hybride leercentra, wereldwijd zijn gewijd aan het samenbrengen van consumenten- en beroepsonderwijs, professionele behandelingen en detailhandel onder één dak. Dermalogica blijft werken met The International Dermal Institute (IDI), een aanbieder van postdoctorale huidverzorgingsopleidingen. Met 38 postdoctorale opleidingscentra en 45 internationale filialen leidt IDI elk jaar meer dan 75.000 professionele huidtherapeuten op. IDI is ook verantwoordelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van behandelingen en producten van Dermalogica.

Dermalogica heeft vele prijzen gewonnen en is erkend door verschillende magazines en andere publicaties, waaronder InStyle, Harper’s Bazaar, New Woman, Beauty LaunchPad, Cosmetic Executive Women (CEW), Allure, American Spa, American Salon, Shecky’s, Life & Style, The UK Beauty Awards, Vogue, Guild Awards of Excellence en CoolBrands.