Gezichtsbehandeling voor mannen in Amsterdam

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Na verloop van tijd zullen we allemaal fijne lijntjes, rimpels of ouderdomsvlekken krijgen. Ze vormen zich naarmate de huid ouder wordt en daardoor minder elastisch en soepel. Het goede nieuws is dat het gladstrijken ervan nog nooit zo gemakkelijk is geweest.

Welke mogelijkheden zijn er voor een behandeling?

Bij SKIN Rhythm bieden we een scala aan oplossingen om je te helpen er op je best uit te zien en te voelen. De eerste methode is het verwijderen van dode of vermoeide huidcellen, dat wordt gedaan met Peelings. Deze behandelingen revitaliseren de huid en stimuleren haar om sterker en gezonder te worden.

De tweede methode betreft de Cryo Face Boost Gezichtsbehandeling. Een Cryoskin gezichtsbehandeling maakt gebruik van koude temperaturen om de bloedvaten open te stellen, waardoor de doorbloeding van de bloedvaten toeneemt. Deze verhoging van de zuurstoftoevoer stimuleert de collageenproductie, vermindert het ontstaan van rimpels en poriën en verbetert de huidelasticiteit. Een natuurlijke, niet-invasieve manier om er jonger en stralender uit te zien.

 • Natuurlijk uitziende resultaten
 • Natuurlijke gloed
 • Onmiddellijke resultaten
 • Afgelopen zaterdag op afspraak geweest bij SKIN. Nette en hygiënische salon. De specialist was vriendelijk en had duidelijk verstand van zaken. Ik ben goed geholpen en kom zeker weer terug, dus zeker een aanrader!
 • Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
 • Ik was hier samen met mijn broertje voor een Pro Skin 75 behandeling. We werden netjes ontvangen en te woord gestaan bij binnenkomst. Korte introductie met wat verdere uitleg betreft de gekozen behandeling. Heel kundig en vriendelijk, ook tijdens de behandeling. Voelde mij echt op mijn gemak. Goed advies achteraf gekregen en wat samples om mij te laten introduceren met de lijnen die ze hebben. Complimenten voor beide dames Lotte & Nadine! Je zult mij zeker nog terug zien. 🙂

Is de huid van een man echt anders dan die van een vrouw?

Naast het hebben van gezichtshaar zijn er structurele verschillen tussen de huid van een man en een vrouw. Stimulering met behulp van androgeen (testosteron) veroorzaakt een toename van de dikte van de huid, waardoor de huid van een man ongeveer 25% dikker is dan die van een vrouw. De huid van een man is niet alleen dikker, maar ook steviger.

De talg (olie) en de productie ervan verschilt ook. Na de puberteit is de talgproductie bij mannen groter dan bij vrouwen, wat wordt toegeschreven aan de afscheiding van androgeen en verklaart waarom mannen meer en langer last hebben van acne.

Ongeacht de leeftijd hebben mannen ook een hogere collageen dichtheid dan vrouwen. Omdat het gehalte aan collageen rechtstreeks verband houdt met de tekenen van huidveroudering, wordt gezegd dat de huid van een vrouw ongeveer 15 jaar ouder is dan die van een man van dezelfde leeftijd. Mannen doen minder aan zonnebaden dan vrouwen, wat betekent dat ze geen zonnebrandcrème gebruiken, dit zou kunnen bijdragen aan het feit dat het “15 jaar” verschil in huidleeftijd niet snel wordt opgemerkt. UV-schade door de zon kan jaren toevoegen aan de huid van een man en het voordeel van vertraagde intrinsieke veroudering teniet doen.

Niet direct op voorhand. Het scheren kan je huid gevoelig en pijnlijk maken, dus het is beter om de dag of de avond ervoor te scheren.
Aan de andere kant, als je een gezichtsbehandeling hebt, is het een goed idee om niet te veel stoppeltjes te laten groeien wanneer je gaat. Je zal meer voordeel halen uit je gezichtsbehandeling wanneer je je de dag voordien scheert, omdat je stoppels je poriën niet zullen verstoren. Hoe minder haartjes er in de weg zitten, hoe gemakkelijker en effectiever de oliën en lotions op je huid kunnen inwerken.
Als je je op de dag van de gezichtsbehandeling wel scheert, zorg er dan voor dat je dit minstens zes tot acht uur voor je afspraak doet. Sommige van de gebruikte lotions kunnen schurend aanvoelen, en als je huid na het scheren gevoelig is, kan dit geen pretje zijn.

Voor veel mannen is het hebben van een gezichtsbehandeling één van de meest luxueuze en ontspannende diensten die beschikbaar zijn. Met slechts één snelle trip naar SKIN Rhythm Amsterdam kunnen de mannen wekenlang de vruchten plukken van een gezichtsbehandeling en een heldere, stralende huid laten zien. Terwijl velen wensen dat ze wekelijks deze behandeling kunnen inplannen, is het zo dat de meeste mannen voor een soepele huid slechts een paar keer per jaar naar het kuuroord hoeven te gaan.

De eerste stap om te bepalen hoe vaak je een afspraak voor een gezichtsbehandeling moet maken, is begrijpen dat alle huidtypes verschillend zijn en dat het kuurprogramma van de ene man misschien niet precies het programma van de andere man weerspiegelt. Tijdens het kuurproces ondergaat je huid een reeks behandelingen die helpen om er op zijn best uit te zien, maar die er ook voor zorgen dat de huid een paar dagen later een beetje gevoelig is.
Terwijl bijna elke gezichtsbehandeling anders is, afhankelijk van de voorkeuren en het huidtype van de man, kunnen de behandelingen bestaan uit exfoliatie, stomen, extracties of het aanbrengen van actieve ingrediënten rechtstreeks op het huidoppervlak. Omdat de huid van elke man anders reageert op de behandeling, is het onverstandig om meer dan één keer per maand naar het kuuroord te gaan.

Tenzij je een extreem gevoelige huid hebt of veel last van acne, is een algemene vuistregel om eens in de vier tot zes weken een gezichtsbehandeling in te plannen. Tijdens deze periode zal je huid niet alleen herstellen van de behandelingen die je het laatst hebt gehad, maar zal ze ook een volledige cyclus doorlopen, van cel generatie tot afschilfering. Gedurende deze periode zal je huid de voedingsstoffen vasthouden die ze heeft ontvangen van het laatste bezoek aan het kuuroord en zal ze klaar zijn voor meer zodra het volledige regeneratie proces voltooid is.
Er zijn nog een paar andere factoren die van invloed kunnen zijn op hoe lang elke individuele klant moet wachten tussen de opeenvolgende gezichtsbehandelingen. De leeftijd, de omgeving waarin je woont of werkt en de doelen die je wilt bereiken voor je huid zullen allemaal meespelen bij de beslissing wanneer je een behandeling gaat plannen. Als je veel last van acne hebt, kun je overwegen om vaker een gezichtsbehandeling te ondergaan en als je een gevoelige huid hebt, kan het goed zijn om drie of vier maanden te wachten tussen de sessies door.

 • Anti-veroudering
  • Het hebben van regelmatige gezichtsbehandelingen voor mannen is wetenschappelijk bewezen om de tekenen van veroudering te verminderen.
 • Diepe reiniging
  • Gezichtsbehandelingen zijn een professionele behandeling waarbij jouw specialisten een dubbele reiniging, een dubbele scrub en eventueel een reinigende peeling uitvoeren om de huid aan te passen aan jouw behoeften. Het gebruik van professionele producten laat een dieper reinigend resultaat toe.
 • Verjonging & Verfraaiing van de huid
  • Regelmatige professionele behandelingen houden de huid fris en gehydrateerd en het gebruik van professionele producten zoals crèmes, serums en maskers werkt vitaliserend.
 • Ontspanning/Stressvermindering
  • Gezichtsbehandelingen zijn een kans om rust te vinden en te ontspannen. Elke klassieke gezichtsbehandeling omvat een gezichtsmassage die de doorbloeding stimuleert en het gebruik van drukpunten brengt je in een staat van ontspanning, lagere cortisol en helpt bij het verminderen van de stress.
 • Ontgifting
  • Alle huid moet regelmatig worden ontgift, zodat er gifstoffen uit de huid kunnen vrijkomen. Bij een gezichtsbehandeling gebruikt jouw specialist crèmes, exfolianten en een masker die allemaal verschillende antioxidanten en kruidenextracten bevatten, zodat je je fris en gerevitaliseerd voelt.

Bij SKIN Rhythm trainen we allemaal huidspecialisten die vinden dat iedereen een mooie huid verdient. We voeren een huid consultatie uit bij elke gezichtsbehandeling en kijken niet alleen naar wat er aan de oppervlakte van de huid aanwezig is, maar ook naar de onderliggende oorzaak van de huidproblematiek. We werken met je samen en treden op als huidcoach voor het bereiken van een mooie huid. Kom vandaag nog langs voor een huidconsult en begin jouw reis om een prachtige huid te krijgen!