Lichaamsbehandelingen Bij SKIN Rhythm Amsterdam in Amsterdam West!

Onze huidverbeterende/ contourverbeterende lichaamsbehandelingen helpen u uw doelen te bereiken!

  • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
  • Wat een beleving! Ik heb een heerlijke kennismaking gehad met Skin Amsterdam. Verschillende producten toegepast, een ijsmassage als afsluiter, klassieke muziek voor de sfeer, een dekentje om lekker warm te blijven en ontzettend gezellig gezelschap. Een aanrader 🙂
  • Wat een heerlijke behandeling! Super vriendelijke meiden met echt kennis van zaken. Ik ga snel weer langs.
  • Hele prettige behandeling gekregen van Ema, een kennismaking met cryo en een massage, allebei fantastisch. Er was echt een resultaat te zien! Ga zeker nog een vervolgafspraak maken .