Lichaamsbehandelingen Bij SKIN Rhythm Amsterdam in Amsterdam West!

Onze huidverbeterende/ contourverbeterende lichaamsbehandelingen helpen u uw doelen te bereiken!

  • Heerlijke CryoSkin Face Treatment behandeling gehad met Dermalogica producten van lieve en kundige Nadine. Mijn (normaal zeer droge huid) voelde als nieuw, zag er stralend en zeer gevoed uit. Absolute aanrader! Tot snel weer!
  • Gisteren een super behandeling gehad van Nadine met zichtbaar resultaat. Gelijk een nieuwe afspraak ingepland. Echt een aanrader!
  • Ik ben vanmiddag voor het eerst geweest voor een behandeling en het was echt super fijn en ontspannend. Voelde als een uitje. Nette en professionele huidverzorgingskliniek, hartelijk ontvangst, heerlijke producten en er wordt echt persoonlijke aandacht gegeven. Een massage terwijl je een masker op hebt raad ik echt iedereen aan! Ik heb meteen een nieuwe afspraak ingepland! Absoluut voor herhaling vatbaar.
  • Vanmiddag behandeling gehad bij Nadine,mijn gezicht is helemaal blij,uitgerust,en jonger,fris. Dank je wel ,ik kom terug. Van mij een dikke 10.
  • Nadat er via facebook reclame langskwam en ik van plan was om een paar dagen vrij te nemen, dacht ik kom maar op met je goede voornemens. Dus meteen een behandeling geboekt voor afgelopen week. De ontvangst was hartelijk en de salon ziet er mooi uit. Ik was met de auto gegaan maar ik had makkelijk kunnen lopen. De behandeling door Winke was erg aangenaam en ze heeft alles goed uitgelegd. Vooral de Cyro behandeling was (achteraf) erg prettig. In de eerste instantie dacht ik woow waarom doe ik dit..... maar na enkele minuten veranderd het koude gevoel in iets fijns. De dagen na deze behandeling merk ik zeker verschil, de doorbloeding van mijn huid is absoluut zichtbaar.