De Microneedling kliniek in Amsterdam die je kunt vertrouwen

Wat is microneedling?

Microneedling (ook wel bekend als skin needling of collageen inductietherapie) is een behandeling die gebruik maakt van kleine naaldjes die kleine prikjes geven in de oppervlakte van de huid. Deze kleine gaatjes zorgen ervoor dat het lichaam een genezingsproces in werking zet en de huidcellen begint te vernieuwen. Terwijl de huid zichzelf repareert, wordt de productie van collageen en elastine in werking gezet en de lijntjes en rimpels verzacht. 

Voordelen van microneedling

Microneedling wordt het meest gebruikt om de volgende huidaandoeningen te behandelen:

Doffe huid: Het verjongen van een vermoeide en doffe huid en bestrijden van de eerste tekenen van ouderdom.

Rimpels: Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels op het gezicht, door het stimuleren van de productie van collageen.

Littekenvorming: Littekens ontstaan door acne en waterpokken worden minder zichtbaar en de ongelijke textuur van de huid wordt gladgestreken.

Pigmentatie: Het vervagen van donkere plekken zoals pigmentatie, veroorzaakt door zonschade of veroudering.

Microneedling is een geweldige behandeling voor mensen met een donkere huid omdat het niet gebruik maakt van peeling of lasers, die kunnen zorgen voor pigmentatie problemen. Behandelingen kunnen plaatsvinden op het lichaam en het gezicht, de prijzen hieronder zijn gebaseerd op een gebied ongeveer de grootte van een gezicht.

Wat kunt u verwachten van uw microneedling consultatie?

Uw microneedling consultatie voor verjonging is met een ervaren behandelaar, de consultatie voor littekenvorming of meer geavanceerde microneedling is met een verpleegkundige of dokter. De behandelaar zal kijken naar uw aandoening en beslissen welke behandeling het beste bij u past. Tijdens uw consultatie is er de ruimte om antwoord te krijgen op alle vragen die u misschien heeft over uw huidaandoening en kan de behandelaar u persoonlijk advies geven. Als er besloten wordt dat uw huidaandoening behandeld kan worden, kan deze behandeling plaatsvinden in de kliniek.

  • Ik heb verschillende gezichtsbehandelingen gehad zowel bij Winke als Nadine en ik loop altijd met een stralende huid de deur uit. Beiden zijn super professioneel, er heerst een fijne sfeer, de Dermalogica producten waar ze mee werken zijn erg fijn en de cryo facial is ook echt een aanrader! Je huid ziet er meteen goed doorbloed en strakker uit. Ik ben inmiddels vaste klant. 🙂
  • Op 1 oktober had ik een afspraak met Nadine staan. Bedankt voor de fijne behandeling en goede uitleg. Ik heb heerlijk genoten van mijn behandeling. Mijn huid voelt mega schoon en zacht aan. ik heb een heerlijke uurtje kunnen ontspannen. Nadine is een schat van een vrouw en voelde mij super op mijn gemak. Bedankt! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak die over 6 weken ingepland staat.
  • Wat een heerlijke behandeling van 75 minuten door Nadine! Ben meteen gaan kijken naar welke andere mogelijkheden ze nog hebben. Ik kom zeker terug! Update: dinsdag alweer voor de tweede keer een cryoslimming behandeling gehad zowel bij Winke als bij Nadine! Beiden heel professioneel en klantvriendelijk! Nog zeker drie behandelingen te gaan, aanrader!
  • Keer op keer krijg ik een fijne professionele behandeling en de juiste adviezen. Het is prettig als iemand met je meedenkt en daarvoor ook hele fijne producten gebruikt. Daarnaast is de Cryo behandeling erg aan te raden, voor een versterkte kalme huid. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.
  • Vandaag een facial gehad bij Nadine. Super ontspannen en er wordt gebruik gemaakt van heerlijke producten. Mijn huid voelt schoon en zacht aan. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Drie simpele stappen die u nu kunt maken voor een betere huid 

Stap 1
Boek een consultatie (zonder verplichtingen) bij onze behandelaar, verpleegkundige of dokter. U kunt ons bellen of ons terug laten bellen. Consultaties bij een behandelaar zijn gratis.

Stap 2
Bezoek SKIN RHYTHM en ontmoet uw deskundige voor een consultatie. Tijdens deze consultatie zal de deskundige:
– uw huid onderzoeken
– de beste opties voor de behandeling van uw huid met u bespreken
– de microneedling behandeling en procedure uitleggen met daarnaast aandacht voor de uitkomsten, het herstel en de kosten
– alle vragen beantwoorden die u verder nog heeft

Stap 3
Start uw microneedling behandeling by SKIN RHYTHM

Microneedling – wat kunt u verwachten?

Voor uw microneedling behandeling mag u de 48 uur voor uw behandeling geen zelfbruiner producten gebruiken en moet u proberen 24 uur lang blootstelling aan de zon te vermijden en geen huidproducten gebruiken die vitamine A of retinol bevatten. 

Zijn de resultaten van microneedling permanent?

De resultaten van een microneedling behandeling zijn niet permanent en hebben een regelmatige behandeling nodig om de resultaten te maximaliseren en behouden.

Doet microneedling pijn?

Voor dat de behandeling plaatsvindt wordt de plek ingesmeerd met een plaatselijke verdovingscrème zodat de pijn geminimaliseerd wordt. Daarnaast kunnen we de intensiteit van de behandeling aanpassen zodat deze comfortabel blijft. Er is geen plaatselijke verdoving nodig bij de microneedling Pen Revitalise & Rejuvenate omdat deze behandeling niet diep genoeg is voor enig ongemak.

Hoe werkt microneedling?

Tijdens de behandeling worden er kleine naaldjes gebruikt die kleine gaatjes maken in de huid, dit zet een genezingsproces in werking waardoor de huidcellen vernieuwd worden. Als onderdeel hiervan worden collageen en elastine geproduceerd wat de huid bijna gelijk een voller effect geeft.

Hoelang duurt het voor ik de resultaten kan zien van microneedling?

Het vollere effect is gelijk te zien, het natuurlijke genezingsproces heeft echter tijd nodig dus het kan tot ongeveer 6 weken duren voor uw significante resultaten ziet.

Hoe lang werkt microneedling?

Na de behandeling blijven de collageen en elastine processen de komende maanden doorgaan. Meerdere behandelingen zijn vaak nodig om de beste resultaten te behalen.

Hoeveel microneedling behandelingen heb ik nodig?

De behandelaar zal met u kijken voor een persoonlijk behandelplan bij de consultatie, hierbij wordt ook het aantal behandelingen besproken en de rustperiode tussen de behandelingen afhangend van uw type huidaandoening. Een behandelkuur geeft de beste resultaten.

Helpt microneedling bij acne?

Microneedling helpt om het uiterlijk te verbeteren bij verschillende huidaandoeningen, inclusief littekens die ontstaan zijn door acne.

Helpt microneedling om af te rekenen met fijne lijntjes?

De behandeling helpt het verjongen van vermoeide en doffe huid en pakt de eerste tekenen van ouderdom aan, daarnaast vermindert het zichtbaar de fijne lijntjes en rimpels in het gezicht door de collageen productie te bevorderen.

Is microneedling veilig?

De beste manier om veilig en effectief aan uw huidaandoening te werken is door naar een gereguleerde kliniek te gaan met gekwalificeerde behandelaren en dokters. Onze microneedling behandelingen worden uitgevoerd in een klinische, gesteriliseerde operatiekamer door ervaren behandelaren, verpleegkundigen en dokters. Zij volgen strikte medische protocollen, dus u kunt er gerust op zijn dat de behandelingen erg veilig worden uitgevoerd.