Onderkin Behandeling Amsterdam

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

CryoStar voor de onderkin

Het is u misschien wel eens opgevallen dat zuigelingen vaak een onderkin hebben. ‘Baby vet’ is niet alleen een uitdrukking, het is een realiteit. Zuigelingen groeien hier vaak weer uit. Wanneer een volwassene echter een onderkin heeft, is het een stuk lastiger om hier ‘uit te groeien’. Er kan dan nagedacht worden over een gerichte vetreductie techniek zoals CryoStar. Deze techniek voor de onderkin is een effectieve cosmetische ingreep (niet aanbevolen voor zuigelingen!). Deze behandeling werkt alleen als de onderkin het resultaat is van overtollig vet.

Een onderkin door overgewicht

Het is belangrijk om te kijken naar de medische aandoeningen die een onderkin kunnen veroorzaken, maar wanneer de onderkin het resultaat is van overtollig vet (zoals de meeste) zijn er verschillende opties om deze te reduceren.
Ten eerste, trap niet in oefeningen die beloven de onderkin te verminderen. Het is onmogelijk om een oefening te vinden die het hoofd en de nek gebruiken en die intens en lang genoeg is om het lichaam zo ver te krijgen dat het naast koolhydraten ook vet gaat verbranden. Zelfs als er zo’n oefening zou bestaan dan is er geen manier om zeker te zijn dat het vet wat verbrand wordt ook echt het vet uit de onderkin is. Het enige wat deze ‘speciale oefeningen’ u kunnen opleveren zijn sterkere spieren met meer definitie. Hier kan veel voor gezegd worden, maar het gaat niet het vet onder de kaak verminderen. Er is een grotere kans om de onderkin te verminderen wanneer u traint voor een marathon dan wanneer u elke dag speciale kin-oefeningen doet.

Kijken naar niet-invasieve behandelingen

Als u liever niet voor een marathon traint zijn er drie behandelingen voor een onderkin.

  1. Liposuctie. Om de onderkin weg te halen is liposuctie een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vet wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin heeft u een slanke kin met blijvend mooie contouren. Deze behandeling is invasief en bestaat uit het steken van een canule onder de huid om vet weg te werken. Er is geen manier om dit niet-invasief te doen en van de behandeling moet je ongeveer twee weken herstellen.
  2. Met Belkyra (in de VS Kybella genoemd), dit is een vet-oplossing die een behandelaar onder de kin kan injecteren. Een behandeling heeft twee tot vier injecties nodig. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze behandeling en een hoge tolerantie voor naalden heeft, kunt u met een dokter de voor- en nadelen bespreken.
  3. Als laatste is er cryolipolyse, zoals CryoStar wat wij aanbieden bij SKIN Amsterdam.

CryoStar voor een onderkin

Wilt u een non invasieve behandeling voor het verminderen van de onderkin? De CryoSlimming voor de onderkin kan effectief helpen voor het verminderen van plaatselijk vetweefsel. Deze behandeling werkt omdat de intracellulaire elektrolyten van de vetcellen als eerste kristalliseren bij zeer lage temperaturen. Door de temperatuur nauwkeurig te regelen, kan de Cryostar 3.0-kop vetcellen kristalliseren voordat de huid, spieren of zenuwweefsel kristalliseren.
De gekristalliseerde cellen sterven af en worden vervolgens geleidelijk via bloed, lymfe en uiteindelijk de urine weggespoeld. Resultaten zijn vaak zichtbaar vanaf de eerste sessie, maar de beste resultaten verschijnen 14 dagen tot drie weken na de eerste sessie, omdat het zo lang duurt voor het lichaam om op natuurlijke wijze de dode cellen te verwijderen. Het wordt aangeraden om bij meerdere sessies tussenpozen van 14 dagen te behouden zodat het lymfestelsel niet overbelast wordt.

  • Afgelopen zaterdag op afspraak geweest bij SKIN. Nette en hygiënische salon. De specialist was vriendelijk en had duidelijk verstand van zaken. Ik ben goed geholpen en kom zeker weer terug, dus zeker een aanrader!
  • Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
  • Ik was hier samen met mijn broertje voor een Pro Skin 75 behandeling. We werden netjes ontvangen en te woord gestaan bij binnenkomst. Korte introductie met wat verdere uitleg betreft de gekozen behandeling. Heel kundig en vriendelijk, ook tijdens de behandeling. Voelde mij echt op mijn gemak. Goed advies achteraf gekregen en wat samples om mij te laten introduceren met de lijnen die ze hebben. Complimenten voor beide dames Lotte & Nadine! Je zult mij zeker nog terug zien. 🙂
  • Echt een aanrader! Ik kwam bij Skin Amsterdam binnen met een zeer onrustige acné huid. Al binnen 4 super fijne micro behandelingen door mede-eigenaresse Winke is mijn huid en gehele uitstraling nu compleet veranderd. Ontzettend blij dat ik deze praktijk heb gevonden. Alle ontstekingen zijn weg, het ademt weer en heb eindelijk een gezonde glow die ik gemist had. Heel ontspannen gezellige sfeer en muziek, kom er altijd tot rust. Het professioneel advies is top en de koreaanse gezichts producten die ze verkopen werken erg goed. Hidden gem!