Onderkin Behandeling Amsterdam

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

CryoStar voor de onderkin

Het is u misschien wel eens opgevallen dat zuigelingen vaak een onderkin hebben. ‘Baby vet’ is niet alleen een uitdrukking, het is een realiteit. Zuigelingen groeien hier vaak weer uit. Wanneer een volwassene echter een onderkin heeft, is het een stuk lastiger om hier ‘uit te groeien’. Er kan dan nagedacht worden over een gerichte vetreductie techniek zoals CryoStar. Deze techniek voor de onderkin is een effectieve cosmetische ingreep (niet aanbevolen voor zuigelingen!). Deze behandeling werkt alleen als de onderkin het resultaat is van overtollig vet.

Een onderkin door overgewicht

Het is belangrijk om te kijken naar de medische aandoeningen die een onderkin kunnen veroorzaken, maar wanneer de onderkin het resultaat is van overtollig vet (zoals de meeste) zijn er verschillende opties om deze te reduceren.
Ten eerste, trap niet in oefeningen die beloven de onderkin te verminderen. Het is onmogelijk om een oefening te vinden die het hoofd en de nek gebruiken en die intens en lang genoeg is om het lichaam zo ver te krijgen dat het naast koolhydraten ook vet gaat verbranden. Zelfs als er zo’n oefening zou bestaan dan is er geen manier om zeker te zijn dat het vet wat verbrand wordt ook echt het vet uit de onderkin is. Het enige wat deze ‘speciale oefeningen’ u kunnen opleveren zijn sterkere spieren met meer definitie. Hier kan veel voor gezegd worden, maar het gaat niet het vet onder de kaak verminderen. Er is een grotere kans om de onderkin te verminderen wanneer u traint voor een marathon dan wanneer u elke dag speciale kin-oefeningen doet.

Kijken naar niet-invasieve behandelingen

Als u liever niet voor een marathon traint zijn er drie behandelingen voor een onderkin.

  1. Liposuctie. Wanneer u iemand vindt die liposuctie aanbiedt als behandeling voor een onderkin kunt u maar beter weglopen. Het gebruik van liposuctie op het gezicht is bijvoorbeeld niet toegestaan bij de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit. Behandelaars bieden liposuctie aan als niet-invasief, maar de behandeling bestaat uit het steken van een canule onder de huid om vet weg te werken. Er is geen manier om dit niet-invasief te doen.
  2. De Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit heeft Kybella toegestaan, dit is een vet-oplossing die een behandelaar onder de kin kan injecteren. Een behandeling heeft twee tot vier injecties nodig. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze behandeling en een hoge tolerantie voor naalden heeft, kunt u met een dokter de voor- en nadelen bespreken.
  3. Als laatste is er cryolipolyse, zoals CryoStar wat wij aanbieden bij SKIN Amsterdam.

CryoStar voor een onderkin

SKIN Rhythm raadt aan om een CryoStar behandeling te doen. Deze behandeling werkt omdat de intracellulaire elektrolyten van de vetcellen als eerste kristalliseren bij zeer lage temperaturen. Door de temperatuur nauwkeurig te regelen, kan de Cryostar 3.0-kop vetcellen kristalliseren voordat de huid, spieren of zenuwweefsel kristalliseren.
De gekristalliseerde cellen sterven af en worden vervolgens geleidelijk via bloed, lymfe en uiteindelijk de urine weggespoeld. Resultaten zijn vaak zichtbaar vanaf de eerste sessie, maar de beste resultaten verschijnen 14 dagen tot drie weken na de eerste sessie, omdat het zo lang duurt voor het lichaam om op natuurlijke wijze de dode cellen te verwijderen. Het wordt aangeraden om bij meerdere sessies tussenpozen van 14 dagen te behouden zodat het lymfestelsel niet overbelast wordt.

  • De eerste keer een Cryo behandeling gekregen in de prachtige salon van SKIN. Dat was heel prettig. Nadine is erg aardig, zeer professioneel en ik zie uit naar de volgende keer!
  • Hele fijne CryoSkin behandeling gehad van Nadine! Goede uitleg en heel blij met het resultaat. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak!
  • Heerlijke behandeling gehad door een.zeer ervaren schoonheidsspecialiste. Super fijn!
  • Een hele fijne salon op een prachtige locatie. Zeer proffesioneel en ervaren behandelaars. Ik heb genoten en kom graag terug.
  • Ik heb mijn gezichtsbehandeling bij deze salon ervaren als een van de betere. Tijdens mijn kennismakingsbehandeling werd er vooraf de tijd genomen om mijn routine en huid te bespreken, waarna de behandeling werd aangepast aan mijn behoefte. Oog voor wensen van de klant, goede hygiëne, fijne producten, prettige sfeer. Kortom, ik ga vaker terug komen.