Onderkin Behandeling Amsterdam

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

CryoStar voor de onderkin

Het is u misschien wel eens opgevallen dat zuigelingen vaak een onderkin hebben. ‘Baby vet’ is niet alleen een uitdrukking, het is een realiteit. Zuigelingen groeien hier vaak weer uit. Wanneer een volwassene echter een onderkin heeft, is het een stuk lastiger om hier ‘uit te groeien’. Er kan dan nagedacht worden over een gerichte vetreductie techniek zoals CryoStar. Deze techniek voor de onderkin is een effectieve cosmetische ingreep (niet aanbevolen voor zuigelingen!). Deze behandeling werkt alleen als de onderkin het resultaat is van overtollig vet.

Een onderkin door overgewicht

Het is belangrijk om te kijken naar de medische aandoeningen die een onderkin kunnen veroorzaken, maar wanneer de onderkin het resultaat is van overtollig vet (zoals de meeste) zijn er verschillende opties om deze te reduceren.
Ten eerste, trap niet in oefeningen die beloven de onderkin te verminderen. Het is onmogelijk om een oefening te vinden die het hoofd en de nek gebruiken en die intens en lang genoeg is om het lichaam zo ver te krijgen dat het naast koolhydraten ook vet gaat verbranden. Zelfs als er zo’n oefening zou bestaan dan is er geen manier om zeker te zijn dat het vet wat verbrand wordt ook echt het vet uit de onderkin is. Het enige wat deze ‘speciale oefeningen’ u kunnen opleveren zijn sterkere spieren met meer definitie. Hier kan veel voor gezegd worden, maar het gaat niet het vet onder de kaak verminderen. Er is een grotere kans om de onderkin te verminderen wanneer u traint voor een marathon dan wanneer u elke dag speciale kin-oefeningen doet.

Kijken naar niet-invasieve behandelingen

Als u liever niet voor een marathon traint zijn er drie behandelingen voor een onderkin.

  1. Liposuctie. Om de onderkin weg te halen is liposuctie een goede en definitieve oplossing. Het teveel aan vet wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin heeft u een slanke kin met blijvend mooie contouren. Deze behandeling is invasief en bestaat uit het steken van een canule onder de huid om vet weg te werken. Er is geen manier om dit niet-invasief te doen en van de behandeling moet je ongeveer twee weken herstellen.
  2. Met Belkyra (in de VS Kybella genoemd), dit is een vet-oplossing die een behandelaar onder de kin kan injecteren. Een behandeling heeft twee tot vier injecties nodig. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze behandeling en een hoge tolerantie voor naalden heeft, kunt u met een dokter de voor- en nadelen bespreken.
  3. Als laatste is er cryolipolyse, zoals CryoStar wat wij aanbieden bij SKIN Amsterdam.

CryoStar voor een onderkin

Wilt u een non invasieve behandeling voor het verminderen van de onderkin? De CryoSlimming voor de onderkin kan effectief helpen voor het verminderen van plaatselijk vetweefsel. Deze behandeling werkt omdat de intracellulaire elektrolyten van de vetcellen als eerste kristalliseren bij zeer lage temperaturen. Door de temperatuur nauwkeurig te regelen, kan de Cryostar 3.0-kop vetcellen kristalliseren voordat de huid, spieren of zenuwweefsel kristalliseren.
De gekristalliseerde cellen sterven af en worden vervolgens geleidelijk via bloed, lymfe en uiteindelijk de urine weggespoeld. Resultaten zijn vaak zichtbaar vanaf de eerste sessie, maar de beste resultaten verschijnen 14 dagen tot drie weken na de eerste sessie, omdat het zo lang duurt voor het lichaam om op natuurlijke wijze de dode cellen te verwijderen. Het wordt aangeraden om bij meerdere sessies tussenpozen van 14 dagen te behouden zodat het lymfestelsel niet overbelast wordt.

  • Superfijne behandeling gehad bij Nadine! Ik werd telkens warm ontvangen, kreeg een uiterst professionele verzorging en altijd een fijne babbel. Kortom: een dikke aanrader!
  • Hele fijne kennismakingsbehandeling gehad. Goede intake, fijne uitleg en heerlijk ontspannen behandeld.
  • De behandeling met cryoslim werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon in vergelijking met andere en je voelt je er gelijk thuis.
  • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
  • Super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Ema. Vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen en was zeker de moeite waard. Mooie producten met heerlijke geurtjes. Een echte aanrader!