De Peeling behandelkliniek in Amsterdam die je kunt vertrouwen

Wat is een Peeling?

Skin Peels is een huidpeeling die gebruik maakt van de kracht van natuurlijk voorkomende zuren en actieve ingrediënten om de huid diep te exfoliëren en op te helderen. De behandeling stimuleert de groei van nieuwe cellen en de productie van collageen, wat helpt om de huid frisser, helderder en stralender te maken. Bij SKIN RHYTHM bieden we een verscheidenheid van toonaangevende Skin Peels aan waarbij een niet-giftige chemische oplossing op de huid wordt aangebracht die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert en nieuwe huidcellen aanmoedigt om te groeien, waardoor er een zachtere, gladdere huid ontstaat.

Hoe werkt een huidpeeling, chemische peeling en resurfacers? 

Peeling en resurfacer behandelingen zijn ontworpen om de huid te exfoliëren en de huid aan te moedigen zichzelf te verversen door nieuwe huidcellen te produceren. Daarnaast stimuleren ze ook de natuurlijke collageen productie van de huid wat helpt om de fijne lijntjes en rimpels in de huid te verminderen.
Huidpeeling behandelingen (Skin Peels) gebruiken zuren en enzymen om lagen van de huid weg te exfoliëren en zo de frissere, heldere en jonger-uitziende huid eronder te onthullen. Resurfacers zijn een mildere vorm van huidpeeling en worden soms aangeduid als ‘oppervlakkige exfoliërende behandelingen’. De krachtige mix van ingrediënten in huidpeeling werkt om duidelijk aanwezige poriën zichtbaar te verminderen, dode huidcellen te verwijderen, puistjes, acne en pigmentvlekken aan te pakken en helpt de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar glad te strijken. De procedure wordt over de hele wereld gebruikt om huidaandoeningen zoals fijne lijntjes en rimpels, acne, hyperpigmentatie en schade door de zon te behandelen – de resultaten kunnen levens veranderen.

Welke resultaten kan ik verwachten van Skin Peel?

 1. Verjongde en heldere huid
 2. Heropleving van doffe huid
 3. Verwijdering van dode huidcellen
 4. Gelijkmatige huidtextuur en teint
 5. Minder fijne lijntjes en rimpels
 6. Gladdere, zachtere huid
 7. Geëlimineerd pigmentatie en verminderde effecten van schade door de zon
 8. Vermindering van ontstekingen en puistjes veroorzaakt door acne
 9. Gehydrateerde en gevoede huid
 10. Gestimuleerde collageenproductie voor een volle en jeugdig ogende huid

Om de maximale resultaten te behalen zullen onze huidexperts een behandelplan afstemmen op uw huidtype, teint en de staat waarin de huid zich bevindt.
Boek een consultatie om een aangepast en afgestemd behandelplan te bespreken.

Behandelingen

Peels die gebruik maakt van de kracht van natuurlijk voorkomende zuren en actieve ingrediënten om de huid diep te exfoliëren en op te helderen. De behandeling stimuleert de groei van nieuwe cellen en de productie van collageen, wat helpt om de huid frisser, helderder en stralender te maken. Bij SKIN RHYTHM bieden we een verscheidenheid van toonaangevende Skin Peels aan waarbij een niet-giftige chemische oplossing op de huid wordt aangebracht die de bovenste laag dode huidcellen verwijdert en nieuwe huidcellen aanmoedigt om te groeien, waardoor er een zachtere, gladdere huid ontstaat. Voordat de eerste chemische peeling behandeling plaatsvindt, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Eerder een peel bij ons gehad? Dan kunt u de vervolgbehandeling inplannen.

 • Superfijne behandeling gehad bij Nadine! Ik werd telkens warm ontvangen, kreeg een uiterst professionele verzorging en altijd een fijne babbel. Kortom: een dikke aanrader!
 • Hele fijne kennismakingsbehandeling gehad. Goede intake, fijne uitleg en heerlijk ontspannen behandeld.
 • De behandeling met cryoslim werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon in vergelijking met andere en je voelt je er gelijk thuis.
 • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
 • Super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Ema. Vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen en was zeker de moeite waard. Mooie producten met heerlijke geurtjes. Een echte aanrader!

Op welke plekken van mijn lichaam kan ik een Skin Peel behandeling doen?

Onze verschillende huidpeeling behandelingen kunnen gebruikt worden voor het gezicht en vrijwel elk ander deel van het lichaam. We bieden ook andere specifieke peeling aan voor de handen, nek en decolleté.

Is een huidpeeling veilig?

Jazeker, onze huidpeeling behandelingen zijn volkomen veilig en ondergaan strikte testen op alle huidtypes: eerst bij de fabrikanten; daarna bij ons Medische Standaarden Team; en als laatste nog tijdens de training van onze behandelaren. Tijdens de behandeling zullen uw ogen en haar beschermd worden.

Doet de Skin Peel pijn?

Het kan voorkomen dat u een licht tintelend gevoel ervaart tijdens uw behandeling, dit is volkomen normaal.

Hoe voel ik me tijdens een Skin Peel behandeling?

Een niet-giftige chemische oplossing wordt aangebracht op het huidoppervlak en door de huid geabsorbeerd, in de huid werkt het actieve zuur onderdeel verder. De behandeling kan zonder problemen gebruikt worden op de gevoelige gebieden rondom de lippen en ogen. Sommige peeling behandelingen kunnen leiden tot een lichte zwelling van het behandelde gebied of het loslaten van stukjes huid voor een paar dagen na de behandeling. Een getrainde expert kan u het beste advies geven over welke behandeling juist is voor u en zo een op maat gemaakt behandelplan voor u samenstellen wat leidt tot de beste resultaten.

Is een Skin Peel behandeling de juiste keuze voor mij?

Skin Peel behandelingen werken voor een grote variëteit aan huidaandoeningen, waaronder rimpels, fijne lijntjes, acne en acne littekenvorming, levervlekken, vergrote poriën, donkere huidtinten en de door zon beschadigde huid. Deze behandeling is ideaal als u uw huid letterlijk een frisse start wilt geven. Boek een consultatie met een van onze getrainde deskundigen om te beslissen welke behandeling het beste bij u past.

Wat gebeurt er na een huidpeeling?

Na de eerste behandeling en wanneer u begint met uw huidvoorbereidingsroutine* merkt u al verbetering. De huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit. Verdere regelmatige behandelingen zullen ervoor zorgen dat u het gewenste resultaat behaald. Bij SKIN RHYTHM zijn we trots op onze ondersteunende en individuele nazorg, waarmee u de beste resultaten krijg met regelmatige ondersteuning van ons. Zie ook onze nazorg pagina voor meer informatie over ons nazorgproces bij al onze huidbehandelingen.

Wat is mijn huidtype?

Hieronder staan de criteria voor de Fitzpatrick huidtype schaal die we gebruiken bij SKIN RHYTHM om te bepalen welke behandeling het beste is voor u.
Huidtype 1 – Lichte, bleke, witte teint. Verbrandt snel en bruint nooit in de zon.
Huidtype 2 – Witte, blanke teint. Verbrandt vaak en bruint lastig in de zon.
Huidtype 3 – Medium, witte tot olijfkleurige teint. Verbrandt soms licht in de zon, maar bruint vaak tot een olijfkleurige huid.
Huidtype 4 – Olijfkleurige tot bruine teint. Verbrandt vrijwel nooit en bruint gemakkelijk tot een matige bruine teint.
Huidtype 5 – Bruin tot donkerbruine teint. Verbrandt vrijwel nooit en bruint erg gemakkelijk in de zon.
Huidtype 6 – Zwart, erg donker tot zwarte teint. Verbrandt nooit en bruint erg gemakkelijk in de zon, zeer gepigmenteerd.