Behandeling om de rode huid te kalmeren

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Waarom ervaar ik roodheid?

Als u roodheid ervaart, maar ook andere symptomen, zoals vlekjes, zichtbare bloedvaten en een droge en verdikte huid, kunt u last hebben van een huidaandoening die rosacea wordt genoemd.

Symptomen zijn onder meer roodheid, blozen, verharding van de huid, puistjes, een prikkelend of branderig gevoel en het verschijnen van rode, gebroken bloedvaten. Ernstige symptomen kunnen zijn: droge, pijnlijke ogen en verdikking van de huid, vooral rond de neus. De meeste patiënten melden opflakkeringen, waarbij de symptomen verergeren en in de loop van de tijd terugkeren.

Rosacea treft meer vrouwen dan mannen, meestal tussen de 30 en 50 jaar; de symptomen kunnen zich echter vanaf begin 20 beginnen te vertonen. Het wordt voornamelijk gezien op de neus, wangen, voorhoofd en kin, evenals de nek en borst, en wordt vaak aangezien voor acne, eczeem of een andere huidallergie. Als de symptomen onbehandeld blijven, zullen de symptomen verergeren, dus vroege actie wordt geadviseerd. Helaas is er momenteel geen remedie, alleen behandeling. Maar de behandelingen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd, waardoor patiënten met rosacea kunnen genieten van een meer heldere, gladdere en stressvrije huid.

Behandelingen voor rosacea of roodheid van het gezicht

Om het beste plan voor u te kiezen wat leidt tot merkbare resultaten, raden we u ten zeerste aan om een ​​vrijblijvend consult bij te wonen. Tijdens uw consult kan uw arts het volgende bespreken:

SPECIALISTISCHE KLINISCHE PRODUCTEN

In samenwerking met vooraanstaande chemici in Europa en de VS heeft ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beproefde, gepatenteerde producten samengesteld die plaatselijk op de huid worden aangebracht voor de behandeling van roodheid. We kunnen u begeleiden en ook adviseren over andere producten op de markt om uw huid te kalmeren. 

MEDISCHE PEELINGS

Hoewel huid (skin) peels met glycolzuur niet geschikt zijn voor alle mensen die aan roodheid lijden, kunnen ze bij sommigen worden gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen die deze aandoening verergeren. Uw arts zal u hierover verder adviseren in uw consult. Lees meer over Skin Peels.

  • Afgelopen zaterdag op afspraak geweest bij SKIN. Nette en hygiënische salon. De specialist was vriendelijk en had duidelijk verstand van zaken. Ik ben goed geholpen en kom zeker weer terug, dus zeker een aanrader!
  • Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
  • Ik was hier samen met mijn broertje voor een Pro Skin 75 behandeling. We werden netjes ontvangen en te woord gestaan bij binnenkomst. Korte introductie met wat verdere uitleg betreft de gekozen behandeling. Heel kundig en vriendelijk, ook tijdens de behandeling. Voelde mij echt op mijn gemak. Goed advies achteraf gekregen en wat samples om mij te laten introduceren met de lijnen die ze hebben. Complimenten voor beide dames Lotte & Nadine! Je zult mij zeker nog terug zien. 🙂
  • Echt een aanrader! Ik kwam bij Skin Amsterdam binnen met een zeer onrustige acné huid. Al binnen 4 super fijne micro behandelingen door mede-eigenaresse Winke is mijn huid en gehele uitstraling nu compleet veranderd. Ontzettend blij dat ik deze praktijk heb gevonden. Alle ontstekingen zijn weg, het ademt weer en heb eindelijk een gezonde glow die ik gemist had. Heel ontspannen gezellige sfeer en muziek, kom er altijd tot rust. Het professioneel advies is top en de koreaanse gezichts producten die ze verkopen werken erg goed. Hidden gem!