Behandeling om de rode huid te kalmeren

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Waarom ervaar ik roodheid?

Als u roodheid ervaart, maar ook andere symptomen, zoals vlekjes, zichtbare bloedvaten en een droge en verdikte huid, kunt u last hebben van een huidaandoening die rosacea wordt genoemd.

Symptomen zijn onder meer roodheid, blozen, verharding van de huid, puistjes, een prikkelend of branderig gevoel en het verschijnen van rode, gebroken bloedvaten. Ernstige symptomen kunnen zijn: droge, pijnlijke ogen en verdikking van de huid, vooral rond de neus. De meeste patiënten melden opflakkeringen, waarbij de symptomen verergeren en in de loop van de tijd terugkeren.

Rosacea treft meer vrouwen dan mannen, meestal tussen de 30 en 50 jaar; de symptomen kunnen zich echter vanaf begin 20 beginnen te vertonen. Het wordt voornamelijk gezien op de neus, wangen, voorhoofd en kin, evenals de nek en borst, en wordt vaak aangezien voor acne, eczeem of een andere huidallergie. Als de symptomen onbehandeld blijven, zullen de symptomen verergeren, dus vroege actie wordt geadviseerd. Helaas is er momenteel geen remedie, alleen behandeling. Maar de behandelingen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd, waardoor patiënten met rosacea kunnen genieten van een meer heldere, gladdere en stressvrije huid.

Behandelingen voor rosacea of roodheid van het gezicht

Om het beste plan voor u te kiezen wat leidt tot merkbare resultaten, raden we u ten zeerste aan om een ​​vrijblijvend consult bij te wonen. Tijdens uw consult kan uw arts het volgende bespreken:

SPECIALISTISCHE KLINISCHE PRODUCTEN

In samenwerking met vooraanstaande chemici in Europa en de VS heeft ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beproefde, gepatenteerde producten samengesteld die plaatselijk op de huid worden aangebracht voor de behandeling van roodheid. We kunnen u begeleiden en ook adviseren over andere producten op de markt om uw huid te kalmeren. 

MEDISCHE PEELINGS

Hoewel huid (skin) peels met glycolzuur niet geschikt zijn voor alle mensen die aan roodheid lijden, kunnen ze bij sommigen worden gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen die deze aandoening verergeren. Uw arts zal u hierover verder adviseren in uw consult. Lees meer over Skin Peels.

  • De eerste keer een Cryo behandeling gekregen in de prachtige salon van SKIN. Dat was heel prettig. Nadine is erg aardig, zeer professioneel en ik zie uit naar de volgende keer!
  • Hele fijne CryoSkin behandeling gehad van Nadine! Goede uitleg en heel blij met het resultaat. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak!
  • Heerlijke behandeling gehad door een.zeer ervaren schoonheidsspecialiste. Super fijn!
  • Een hele fijne salon op een prachtige locatie. Zeer proffesioneel en ervaren behandelaars. Ik heb genoten en kom graag terug.
  • Ik heb mijn gezichtsbehandeling bij deze salon ervaren als een van de betere. Tijdens mijn kennismakingsbehandeling werd er vooraf de tijd genomen om mijn routine en huid te bespreken, waarna de behandeling werd aangepast aan mijn behoefte. Oog voor wensen van de klant, goede hygiëne, fijne producten, prettige sfeer. Kortom, ik ga vaker terug komen.