Behandeling om de rode huid te kalmeren

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Waarom ervaar ik roodheid?

Als u roodheid ervaart, maar ook andere symptomen, zoals vlekjes, zichtbare bloedvaten en een droge en verdikte huid, kunt u last hebben van een huidaandoening die rosacea wordt genoemd.

Symptomen zijn onder meer roodheid, blozen, verharding van de huid, puistjes, een prikkelend of branderig gevoel en het verschijnen van rode, gebroken bloedvaten. Ernstige symptomen kunnen zijn: droge, pijnlijke ogen en verdikking van de huid, vooral rond de neus. De meeste patiënten melden opflakkeringen, waarbij de symptomen verergeren en in de loop van de tijd terugkeren.

Rosacea treft meer vrouwen dan mannen, meestal tussen de 30 en 50 jaar; de symptomen kunnen zich echter vanaf begin 20 beginnen te vertonen. Het wordt voornamelijk gezien op de neus, wangen, voorhoofd en kin, evenals de nek en borst, en wordt vaak aangezien voor acne, eczeem of een andere huidallergie. Als de symptomen onbehandeld blijven, zullen de symptomen verergeren, dus vroege actie wordt geadviseerd. Helaas is er momenteel geen remedie, alleen behandeling. Maar de behandelingen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd, waardoor patiënten met rosacea kunnen genieten van een meer heldere, gladdere en stressvrije huid.

Behandelingen voor rosacea of roodheid van het gezicht

Om het beste plan voor u te kiezen wat leidt tot merkbare resultaten, raden we u ten zeerste aan om een ​​vrijblijvend consult bij te wonen. Tijdens uw consult kan uw arts het volgende bespreken:

SPECIALISTISCHE KLINISCHE PRODUCTEN

In samenwerking met vooraanstaande chemici in Europa en de VS heeft ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beproefde, gepatenteerde producten samengesteld die plaatselijk op de huid worden aangebracht voor de behandeling van roodheid. We kunnen u begeleiden en ook adviseren over andere producten op de markt om uw huid te kalmeren. 

MEDISCHE PEELINGS

Hoewel huid (skin) peels met glycolzuur niet geschikt zijn voor alle mensen die aan roodheid lijden, kunnen ze bij sommigen worden gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen die deze aandoening verergeren. Uw arts zal u hierover verder adviseren in uw consult. Lees meer over Skin Peels.

  • Superfijne behandeling gehad bij Nadine! Ik werd telkens warm ontvangen, kreeg een uiterst professionele verzorging en altijd een fijne babbel. Kortom: een dikke aanrader!
  • Hele fijne kennismakingsbehandeling gehad. Goede intake, fijne uitleg en heerlijk ontspannen behandeld.
  • De behandeling met cryoslim werkt echt en je wordt heel lief en empathisch behandeld. Betaalbare salon in vergelijking met andere en je voelt je er gelijk thuis.
  • Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een huidverbeteringsbehandeling en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid en Nadine paste de gebruikte producten daarop aan. Ik heb niet één enkele keer een trekkerig gevoel gehad, zowel tijdens als na de behandeling. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. Dit had ik eerder moeten doen. Daarnaast is Nadine ontzettend vriendelijk en kundig. Door de gezellige atmosfeer vliegt de tijd voorbij en voel je je meteen op je gemak. Aanrader! Bedankt Nadine en tot de volgende afspraak!
  • Super fijne gezichtsbehandeling gehad bij Ema. Vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen en was zeker de moeite waard. Mooie producten met heerlijke geurtjes. Een echte aanrader!