Behandeling om de rode huid te kalmeren

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen helpen u ongeacht uw leeftijd aan een gezonde stralende huid.

Waarom ervaar ik roodheid?

Als u roodheid ervaart, maar ook andere symptomen, zoals vlekjes, zichtbare bloedvaten en een droge en verdikte huid, kunt u last hebben van een huidaandoening die rosacea wordt genoemd.

Symptomen zijn onder meer roodheid, blozen, verharding van de huid, puistjes, een prikkelend of branderig gevoel en het verschijnen van rode, gebroken bloedvaten. Ernstige symptomen kunnen zijn: droge, pijnlijke ogen en verdikking van de huid, vooral rond de neus. De meeste patiënten melden opflakkeringen, waarbij de symptomen verergeren en in de loop van de tijd terugkeren.

Rosacea treft meer vrouwen dan mannen, meestal tussen de 30 en 50 jaar; de symptomen kunnen zich echter vanaf begin 20 beginnen te vertonen. Het wordt voornamelijk gezien op de neus, wangen, voorhoofd en kin, evenals de nek en borst, en wordt vaak aangezien voor acne, eczeem of een andere huidallergie. Als de symptomen onbehandeld blijven, zullen de symptomen verergeren, dus vroege actie wordt geadviseerd. Helaas is er momenteel geen remedie, alleen behandeling. Maar de behandelingen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd, waardoor patiënten met rosacea kunnen genieten van een meer heldere, gladdere en stressvrije huid.

Behandelingen voor rosacea of roodheid van het gezicht

Om het beste plan voor u te kiezen wat leidt tot merkbare resultaten, raden we u ten zeerste aan om een ​​vrijblijvend consult bij te wonen. Tijdens uw consult kan uw arts het volgende bespreken:

SPECIALISTISCHE KLINISCHE PRODUCTEN

In samenwerking met vooraanstaande chemici in Europa en de VS heeft ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beproefde, gepatenteerde producten samengesteld die plaatselijk op de huid worden aangebracht voor de behandeling van roodheid. We kunnen u begeleiden en ook adviseren over andere producten op de markt om uw huid te kalmeren. 

MEDISCHE PEELINGS

Hoewel huid (skin) peels met glycolzuur niet geschikt zijn voor alle mensen die aan roodheid lijden, kunnen ze bij sommigen worden gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen die deze aandoening verergeren. Uw arts zal u hierover verder adviseren in uw consult. Lees meer over Skin Peels.

  • Echt een aanrader! Ik kwam bij Skin Amsterdam binnen met een zeer onrustige acné huid. Al binnen 4 super fijne micro behandelingen door mede-eigenaresse Winke is mijn huid en gehele uitstraling nu compleet veranderd. Ontzettend blij dat ik deze praktijk heb gevonden. Alle ontstekingen zijn weg, het ademt weer en heb eindelijk een gezonde glow die ik gemist had. Heel ontspannen gezellige sfeer en muziek, kom er altijd tot rust. Het professioneel advies is top en de koreaanse gezichts producten die ze verkopen werken erg goed. Hidden gem!
  • Altijd weer een fijne ervaring bij SKIN Amsterdam! Een mooie salon en het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Ik heb leuke gesprekken met Nadine, ze is erg betrokken, attent, en heeft goede adviezen. Een salon waar je je meteen op je gemak voelt en de behandelingen zijn zeker aan te raden!
  • Goede voorlichting, professionele organisatie en fijne behandeling
  • Hele fijne ervaring gehad bij Skin Amsterdam. Mooie salon en hele lieve professionele mensen. Ik ben super geholpen en heb gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Heel erg bedankt! 🙂
  • Geweldige salon. Ik word altijd erg goed door Nadine geholpen. Elke keer weer een warm ontvangst en een professionele behandeling. Zeker een aanrader!