Als u niet op uw afspraak kunt komen, annuleer of verplaats uw afspraak dan op tijd zodat op die manier wij de lege plek in de agenda kunnen opvullen met een andere klant.

Het komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor dat men niet op een afspraak verschijnt zonder (tijdige) afmelding. Gezien de drukte in de kliniek ervaren wij dit als zeer vervelend. Wij hadden op dat tijdstip ook iemand anders kunnen helpen.

Kunt u niet komen, dan kunt u uw boeking zelf online verzetten of annuleren tot 12 uur voor je afspraak. In de “Afspraakbevestiging” en “Afspraakherinnering” mail zit een link om dit zelf te doen. U kunt ook via mail uw afspraak annuleren of wijzigen.

Wegblijftarief (No Show)
Wij hanteren een No Show tarief als schadevergoeding voor het niet nakomen van afspraken. Dit geldt voor alle afspraken die minder dan 6 uur van tevoren worden afgezegd. Tarieven zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd het volledige bedrag van de behandeling. U ontvangt een nota voor No Show of te laat afzeggen (binnen 24 uur). Deze kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.